Servicii

Nunți/Evenimente

Nunți/Evenimente

Credem că este important ca tortul de nuntă să se încadreze în ambientul,decorul, designul și stilul nunții, sau a evenimentului de care face parte, și să o accentueze.
Considerăm că misiunea noastră personală este să contrazicem mitul care afirmă că tortul de nuntă este frumos dar nu neapărat și gustos.
Pornim de la ideea că tortul fiind un produs destinat consumului, în primul rând trebuie să satisfacă plăcerile gustative, după care și simțurile vizuale, din acest motiv noi decorăm torturile noastre conduși de maximalismul nostru.
Și deserturile de calitate au o importanță majoră în decursul unei nunți deoarece ele închid meniul,lasă un fel de ultimă impresie. Din această cauză este esențial să completeze meniul și totodată să ofere o experiență gastronomică completă.
Deserturile și torturile pregătite de noi, le livrăm întotdeauna personal la evenimente ca să putem garanta că ele ajung să fie servite în forma în care inițial au fost gândite.

Corporate

Corporate

Pentru noi,din punctul de vedere al pasiunii cu care ne implicăm în proiectele noastre, nu face nici o diferență dacă ne pregătim pentru o zi de naștere sau un evenimet corporate de mare anvergură.
Fie că vrei să sărbătorești ziua ta cu colegii sau ai o mare petrecere de organizat în cadrul companiei tale, dacă scopul tău este ca invitații tăi să poată trăi o experiență gastronomică completă care să se încadreze în stilul și ambietul evenimentului, te așteptăm pentru o consultație ca să putem creea împrună cea mai bună ofertă personalizată pentru nevoile tale.

Say Thank You with Muss

Say Thank You with Muss

Toți dintre noi avem dorința de a ne exprima recunoștința față de cei dragi nouă, dar nu toți avem timp sau știm cum să aducem la viață un astfel de gest. În experiența noastră apropape tuturor le place să primească ceva delicios si frumos în același timp.
Pentru exact aceste ocazii am gândit cadourile noastre compuse din macarons Muss și flori alese cu grijă, ca tu să poți trăi bucuria celor dragi ție.

Contactează-ne!